Fire
Eldbilderna som jag utlovade. Blir inte mer än så just nu, är nämligen lite trött. Det blev en lång, men dock rolig kväll igår, ack detta studieliv.

Oooh I'm so happy that I'm livin' my life


Hoho! Nu har ni inte hört av mej på ett tag och kanske undrar vad anledningen bakom detta är? Jo då skall jag nämligen tala om att jag har börjat skola och jag trivs som fisken i vattnet, och internet och datorer har prioriterats väldigt långt ner (dels pga att jag inte har haft tillgång till skolans internet förrän nu). Har träffat en hel hög med dunderhärliga människor och ser fram emot att vi skall komma igång ordentligt imorgon, hittills har det bara varit lite allmän info och sådant. Vad mer kan jag berätta.. Bor i världens mest klaustrofobiska rum och lägenhet där alla förutom jag och min roomie inte kan ett ord svenska typ, herrlich. Men det är lugnt, jag brukar rymma över och antasta grannarna, exakt vad jag skall göra just nu faktiskt. Och just det ja, det är fotolinjen på Västra Nylands Folkhögskola jag går. Tjingtjing!

red yellow orange


Okej? Nu blir jag förvirrad, vissa bilder i vissa inlägg går att ladda upp. Inte mina helsingforsbilder, men nog denna, med mig ståendes i en vädligt fin och väldigt gul trappuppgång väldigt sent på kvällen. "På sistone" har blivit lite av en favoritfras, och tänkte nu ta och använda den än en gång. På sistone har jag spenderat de flesta kvällarna i Serendipity och jag är så glad, så glad. Börjar kännas som på gamla goda tider. Dessutom har jag fotograferat eld som har flugit och snurrat i luften, skall visa er sen. Nu skall jag avlägsna mig för att fira min födelsedag för fjärde, femte? gången iår. Har börjat tappat räkningen.

skit

Jätteroligt att ha en fotoblogg när det inte fungerar att ladda upp en enda jävla bild.

Vem vet? Inte du Vem vet? Inte jag

Jag vet inte om ni har undrat vad jag har sysslat med de senaste dagarna, men nu så berättar jag i varje fall. Jag har tagit tåget in till Helsingfors tillsammans med några av mina absoluta favoritpersoner. Där shoppade vi bokstavligen talat tills vi droppade (av svett). En hel del tid har ägnats åt Karis Flickorna och det är ju inte heller fy skam må jag säga, tillsammans med Jojo käkade vi upp en hel glad mudcake-gubbe. Och ja, så har jag färgat håret också. Så om ni härefter tror det är Pippi ni möter på gatan så kan ni andas ut (eller kanske snarare tvärtom?), det är bara jag. Nu drar jag iväg på farewell party till Serendipity och där stannar jag hela kvällen. Bilder till inlägget kommer sen, just nu funkar det inte att ladda upp.

det kanske blev en liten omväg men vad spelar det för roll


Två bilder till på Jennifer. Visst är hon fin? Och bokehn blev ju härlig på den  högra bilden, like like. Nu skall jag snart dra iväg på jobb, efter ungefär tolv timmar sömn. Det var mer än vad jag sovit sammanlagt under helgen.

Let's have some fun this beat is sickJust nu går jag på energidricka. Dricker det aldrig annars men just nu känner jag att jag skulle falla ihop och sova i ett dygn utan det. Igår var det fest på Pub Nissbacka, agerade kusk och var hemma mera mot morgonsidan. Skoj att stiga upp tidigt på jobb idag. Nu kämpar jag för att göra mej klar för kvällen, skall återigen agera kusk åt mina partajande vänner. Så är det när man har en massa jobb hela helgen. Men det är lugnt, nog blir det väl kul ändå(partajandet, ej jobbandet). Well, vila hinner man göra i graven, ciao ciao!

It's the eye of the.. zebra, it's the thrill of the fight


DreamingFörsta bilden ifrån gårdagens fotosession, vilken gillas mer? Färg eller svartvit?

nothing can stop us here we goIkväll har jag haft photoshoot med Miso och Jennifer. Solen har skinit och det har ösregnat, allt om vartannat. Om ni är riktigt snälla så kanske jag laddar upp en bild eller två (eller tre). För visst vill ni se dem?

yes I wanna drive your car
Några bilder ifrån gårdagens roadtrip. Kan väl lugnt säga att man blir aningen virrig i skallen av att sitta instängd i en bil i flera timmar, men roligt det hade vi! Vårt mål på trippen var världens mysigaste torp, målat i de mest härliga färgerna. I just ett sådant vill jag också bo.

Nu sitter jag och velar fram och tillbaka angående kamrainköp. Funderar för det första att uppgradera mig till en Nikon D90 (från D60) men vet inte om jag borde slå på stort och satsa på ännu bättre direkt. Och hur jag än gör i det fallet så skulle jag även vilja hitta ett substitut till det där jäkla kitobjektivet.

Hit the road Jack!

Tjenare grabbar och töser. Cd:n är fixad och pilotglajorna på näsan. Nu drar jag iväg på roadtrip, kommer eventuellt hem någon gång ikväll. Tja!Under tiden jag är borta kan ni ju tala om för mig vem ni är, som hänger här och snokar runt i mitt liv. Ni är faktiskt ganska dåliga på att göra något väsen av er, så kom igen nu, jag vet ju att ni läser det här!

Det var en saga, för bra för att vara sann


Jag vet inte om någon undrar vad jag har pysslat med, då bloggen har fått stå så gott som stilla, men då så kan jag förtydliga mig och tala om att jag har firat födelsedag hela jäkla helgen. Det är ju en så förundransvärd ålder som hela nitton år som skulle firas. Jag har haft helt fruktansvärt roligt, och ett bättre sätt att fira födelsedagen på måste nog letas efter. På fredag var jag som jag redan tidigare nämnde och födelsedagslunchade med Ida och chillade på en gräsmatta (bild 5,7&13, som jag redan visat). Därefter var det kvällstur på jobbet på fredagkväll, plus hela lördagen (dom då var den "riktiga" dagen). På kvällen bar det av till en arbetskamrats trädgård där det var firmafest, och det var nog en fest som kan kallas duga. (De svartvita bilderna). Sent på kvällen bröt vi sedan upp och en del av oss fortsatte till Ekenäs och dess krog för att fortsätta festandet, hemma klockan halv sex på morgonen, check. På söndag, igår, var det Gardenparty som gällde här i våran trädgård, och frågar ni mig så var det himla lyckat (resten av bilderna). Huhu, jag kan inte låta bli att le när jag tänker tillbaka på allt detta. Om det är någon bild ni vill se i stort format får ni ta och skrika till!

Happy birthday to me!


Nitton år och tio tår. Dagen firas på jobb och ikväll bär det av på firmafest, det kommer bli roligt om jag känner mina arbetskamrater rätt. En massa god mat och dricka tillsammans med galet sällskap och senare styr vi möjligtvis kosan mot västra Raseborg för att smaka på lite nattliv. Full rulle, tjohej. Imorgon bjuder jag på tårta.

Ready.. Get set.. GO!


Tjuvstartade födelsedagsfirandet tillsammans med Ida idag. Först bar det av på lunch till Brukspatron i Billnäs, Astrids sista arbetsdag till ära, där vi åt så att vi nätan rullade fram efter det. Därefter satte vi oss på gräsmattan framför Lidl och åt laktosfri lösglass. En mycket bra förmiddag skulle jag våga påstå! (Kvällen nämner vi inte, har spenderat den på jobb).

Ett skepp kommer lastat med exotiska frukter


För att ta död på min tidigare tristess så stack jag iväg till stan för att hyra film (det blev Babel som fick följa med hem, hoppas den är bra) och för att köpa hem lite frukt till en god sallad. Resultatet ser ni ovan, flera kilo. Förutom den gamla hederliga bananen, äpplet, apelsinen och vindruvan så fick även mangon, papayan, pepinon, persikan och passionsfrukten landa i min handelskorg. Hälften har jag aldrig en smakat på förut så detta kan bli intressant. Nån som är sugen på lite fruktsallad? För detta kommer förmodligen räcka till halva släkten.

os vos kolovolo vos kolovolo vingon dingon dos


Jag har ledigt och inga roliga planer. Dessutom är det inte ens fint väder.

Feel the rhythm pumping through your veins catch the moment and fly awayBörjar sakta men säkert återhämta mej från semestern och börjar få rätsida på vardagen. Idag var det första dagen på jobb igen och efter det hängde jag i Serendi en stund med Sandra, Astrid och Ida och sen bar det av på bio (Ice Age 3!) med Sandra. Här är nu några bilder ifrån Faces, det var helt underbart roligt. Alla var glada och dansade och hoppade som om det var sista dagen man levde. Härlig stämning helt klart och jag längtar redan till nästa gång jag får entra en festival. Är lite småsugen att åka över till Sverige nästa sommar, tips på festivaler värda att besöka där?
Bild 1 är från Too Dumd To Dies spelning, 2&3 från när C-star uppträdde och den sista är från lördagens sista band, Paprika Korps.

10 days later


Om ni undrar var jag har varit så kan jag tala om att jag har haft semester de senaste 10 dagarna. De har spenderats på läger, en Karisnatt samt på festival. Kan nästa säga att det skall bli skönt att börja jobba igen så att man äntligen skall få sova ordentligt igen. Det är inte lätt att vara ledig och ha en massa att hinna med. Snart kommer det en bildkavalkad från både läger och festival!

RSS 2.0